Drie gewonden bij ongeval in Eibergen - GelreNieuws.nl

Drie gewonden bij ongeval in Eibergen

Geplaatst op 7 maart 2009, om 20:04 uur

dsc00024
EIBERGEN –
Bij een aanrijding op de Haaksbergseweg N18 in Eibergen zijn zaterdagmiddag drie personen gewond geraakt. Ze werden naar het ziekenhuis vervoerd.

Het ongeval deed zich rond kwart over vijf voor ter hoogte van het chinees restaurant. De bestuurder van een Volvo reed richting Haaksbergen. Een Kia kwam uit de tegenover gestelde richting. Een van de auto’s kwam door een nog onbekende oorzaak op de verkeerde weghelft terecht. De auto’s kwamen vervolgens in botsing met elkaar. De Kia kwam tegen een boom tot stilstand. De andere auto botste tegen een verkeersbord. Voor zover bekend zaten er in elke auto twee personen. Drie van hen raakte gewond. Twee slachtoffers zijn per ambulance naar het ziekenhuis in Winterswijk gebracht. De derde persoon is naar het ziekenhuis in Enschede vervoerd. Over het letsel is nog niets bekend.

De politie heeft een onderzoek ingesteld naar de toedracht van het ongeluk. Vanwege het ongeval en het sporenonderzoek was de weg geruime tijd afgesloten.

Ongeval Eibergen|foto 112Achterhoek-Nieuws.nl Ongeval Eibergen|foto 112Achterhoek-Nieuws.nl Ongeval Eibergen|foto 112Achterhoek-Nieuws.nl Ongeval Eibergen|foto 112Achterhoek-Nieuws.nl

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com