Dronken vrouw botst twee keer - GelreNieuws.nl

Dronken vrouw botst twee keer

Geplaatst op 1 maart 2009, om 20:42 uur

Foto 112Achterhoek-Nieuws.nlHEELWEG – Een 35-jarige automobiliste uit Ruurlo is zondagavond gewond geraakt toen zij met haar auto tegen een boom bij het Slingepad in Heelweg is gereden.

Ze had al eerder die avond een aanrijding in Groenlo en was daarna doorgereden. De vrouw is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis, daar bleek ze onder invloed van alcohol. De politie heeft haar daarop aangehouden.

De politie kreeg rond 18:00 uur een melding van doorrijden na een aanrijding in Groenlo. Even later meldde een automobilist op de Rijksweg A18 dat een bestuurder onder invloed richting Zelhem reed. Het bleek om dezelfde auto te gaan. Uiteindelijk is de vrouw rond 18.50 uur bij het Slingepad (een fietspad)  aangetroffen waar ze tegen een boom tot stilstand was gekomen. Ze had pijn aan haar gezicht en benen en moest door de brandweer uit de auto worden bevrijd. De Ruurlose is per ambulance naar het ziekenhuis in Winterswijk overgebracht, daar bleek ze een alcoholpromillage van 1,5 te hebben. Daar is ze voor aangehouden, de politie heeft een proces-verbaal opgemaakt en haar rijbewijs ingetrokken.

Foto 112Achterhoek-Nieuws.nl

Foto 112Achterhoek-Nieuws.nl

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com